(34) 93 780 27 77 · info@folch-assessors.com · carrer Volta, 18-22 entl. 2ª 08224 Terrassa (Barcelona)

Nova regulació del registre d’empleats de l’empresa

Nova regulació del registre d’empleats de l’empresa

Nova regulació del registre d’empleats de l’empresa

Tres recents sentencies de la Audiència Nacional han portat a la inspecció de treball a l’aplicació estricta de la regulació que fa l’article 35.5 de l’Estatut dels Treballadors del registre diari de la jornada laboral dels treballadors de les empreses.

Les empreses estan obligades a portar un registre diari de la jornada laboral de tots els treballadors i no només dels treballadors a temps parcial.

La inspecció de treball pretén controlar les hores extres que fan els treballadors, que no superin el màxim legal (80 hores anuals) i que es cotitzen correctament.

L’incompliment d’aquesta norma pot comportar per les empreses sancions que poden anar dels 60 al 625 euros en el cas d’infraccions lleus als 6250 euros en el cas de les molt greus, com la manca d’un sistema de registre.

La norma no estableix cap sistema o model per portar aquest registre; manual, electrònic, ……, per tant, les empreses poden escollir lliurament el que més convingui.

Des de Folch Assessors us volem assessorar sobre la manera més practica per complir aquesta regulació legal i us podem oferir informació sobre els diferents sistemes existents.

Publicar comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada. Els camps obligatoris, son assenyalats amb *

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declareu haver llegit i acceptar l'Avís Legal.