(34) 93 780 27 77 · info@folch-assessors.com · carrer Volta, 18-22 entl. 2ª 08224 Terrassa (Barcelona)

Qui som

Qui som Folch Assessors

L’advocat Jordi Folch i Vila va crear l’any 1988 l’empresa Gabinet d’empreses Folch i Vila, embrionària de l’actual Folch Assessors, S.L.U. En l’actualitat, la societat té com a principal activitat l’assessorament fiscal i comptable, mercantil, en matèria laboral i  recolzament jurídic tant a particulars com a empreses, petites, mitjanes i grans. Pel perfil dels clients i per la seva experiència, Folch Assessors, S.L.U. potencia les relacions humanes i professionals amb els clients, cercant un tracte més pròxim.

Comptem amb un equip de professionals, cadascún d’ells especialitzat en els diferents serveis que oferim.

L’equip

Un equip competitiu, oferint serveis a mida per a vosaltres i la vostra empresa.

Jordi Folch i Vila

ADVOCAT

Mercè Font

ASSESSORA LABORAL

Mercè Carré

ASSESSORA LABORAL

Sònia López

COMPTABLE

Judit Garrido

ASSESSORA FISCAL

Informació d’interès

Benvolguts clients,
En aquests moments tan excepcionals per tothom i amb una gran incidència pel teixit empresarial, volem que sapigueu que seguim estant al vostre costat i que estem a la vostra disposició per donar resposta, dins la mesura del possible, a les vostres inquietuds.

Avui us hem fet arribar, a través de correu electrònic, una circular que també podeu consultar en aquest enllaç: Circular de Folch Assessors en relació amb el Covid-19

A més, us fem saber que partir d’avui 16/03/2020 i fins a la finalització d’aquesta situació excepcional, el nostre despatx només us atendrà telefònicament (93 780 27 77 / 692 19 79 88) o a través dels mitjans telemàtics, com per exemple mitjançant correu electrònic a fiscal@folch-assessors.com.

Moltes gràcies.